Wirehejs

Wirehejs

Hos KLC får du den bedste vejledning, når du skal have monteret en wirehejs på din vogn. Det er vigtigt, at du gennem denne vejledning ender med at få et produkt du kan være 100% tilfreds med og stole på, når din containerbil skal ud og læsse og lodse. Med en wirehejs får du en stabil hejs med høj ydeevne og mobilitet, der gør det muligt at læsse selv på snævre pladser. Med en god hejs bliver dit arbejde meget lettere og risikoen for ulykker og væltede containere mindskes.

Fordele ved wirehejs

Skal du vælge mellem en wire hejs og en kroghejs er der en række ting du skal overveje. Som udgangspunkt går det hurtigere at bruge en kroghejs, fordi chaufføren kun behøver at fæste krogen til bøjlen øverst på containeren, før han kan begynde at trække den op på ladet.

Vælger du omvendt en Wirehejs skal chaufføren ud og fæste begge wireøjerne på krogene under vangen under containeren, hvilket tager mere tid. Omvendt er det en klar fordel med to fikspunkter, når du skal læsse containere på vognen. Containeren kan derfor let trækkes op på trods af at den kører i en vinkel, der er skæv i forhold til vognen.

Med en wirehejs får du således et mere stabilt hejs, fordi der trækkes to steder og vægten derfor fordeles bedre. Dette formindsker risikoen for at containeren vælter midt i det hele og i værste fald tager vognen med i faldet. Med to wire får containeren en bedre balance mens den trækkes.

Har din chauffør den rette teknik og erfaring er der med en wirehejs også meget bedre mulighed for at trække en container ud, selv om der står biler parkeret tæt omkring den.

Vedligeholdelse

Selv om du får monteret en wirehejs af den højeste kvalitet, er det vigtigt, at du sørger for at vedligeholde den, så ydeevnen og sikkerheden altid er i top.

Bruger du for eksempel ofte din hejs til at trække containere ud fra steder, hvor der holder biler parkeret tæt på, vil det slide meget på wirerne, hvilket det er meget vigtigt at være opmærksom på.

Skal du have fat i reservedele til din wirehejs er det også vigtigt, at du sørger for at bruge dele af samme høje kvalitet som de originale dele, for på den måde opretholder du den styrke hejsen havde fra starten. Hejsen er kun så stærk som den svageste del.

Hvis du vil være sikker på at få de bedste reservedele til din wirehejs kan du med fordel vende tilbage til det sted du fik den monteret. Her kender de hejsen og kan guide dig til de bedste og mest kompatible dele til præcis din hejs.

Pas godt på den og du får en kraftig, holdbar og pålidelig følgesvend gennem rigtig mange år, for der er både kræfter og stolthed bag arbejdet hos de værksteder, der har specialiseret sig i at udvikle og montere denne slags hejse på din containervogn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *