Teambuilding bliver brugt mere i dag

Teambuilding bliver brugt mere i dag

Teambuilding tillader også medarbejdere fra forskellige områder af virksomheden at lære hinanden at kende. Folk kan interagere med kollegaer, som de normalt ikke ser. På en virksomhedsomfattende Teambuilding opgaver kan medarbejdere fra marketingteamet deltage sammen med medlemmer af finansholdet. Langtidsansatte er ved siden af ​​praktikanter, og det åbner dørene for nye venskaber og arbejdsforeninger. Teambuilding omfatter mangfoldighed, fordi det bryder ned virksomhedernes siloer og lader alle være ens.

At kende hinanden strækker sig ud over bare personlige pleje. Teambuilding er også et godt netværk værktøj. De fleste af dagens medarbejdere bruger ikke deres hele karriere i samme firma som deres forældre gjorde, så chancerne er, at dagens medarbejdere bliver morgendagens jobreferencer. Netværk hjælper medarbejderne med at vokse deres egne personlige evner, men skaber også et netværk af mennesker, de kan ringe til når som helst i deres karriere. Dette er de mennesker, der vil hjælpe med karriereovergange og være dem, der får din fod i døren til dit næste job. Mange mennesker bruger tid til at gå til kedelige branchens netværksbegivenheder, men teambuilding aktiviteter gør det lettere at opbygge et netværk fra din nuværende position.

Teambuilding er en god måde at skabe stærke bånd på

Teambuildings aktiviteter gør det muligt for medarbejderne at have det sjovt. I stedet for at sidde fast bag en computer hele dagen, har de nu mulighed for at lære en ny færdighed, spille sport eller udforske et nyt sted. Når en virksomhed opmuntrer til en sjov aktivitet, er medarbejderne mere tilbøjelige til at blive forlovet. Dette gælder især i vores moderne arbejdsstyrke. Med så mange medarbejdere, der arbejder eksternt eller på fleksible tidsplaner, er det almindeligt, at medarbejderne arbejder alene eller kun kommunikerer med personer via telefon eller email. Teambuildings aktiviteter bringer alle sammen og kan gøre selv den mest ensomme medarbejder føles som en del af et hold.

Forlovelse er afgørende for virksomhedens succes. Det er forskellen mellem arbejdere, der er der bare for at tjene en lønseddel og folk der er der, fordi de er glade for arbejdet og ønsker at bidrage til virksomhedens mission. I USA er 70% af arbejderne ikke forlovet, og det koster virksomheder i alt 500 milliarder dollars om året. Investering i teamopbygningsøvelser er en måde at hjælpe medarbejderne til at føle sig mere motiverede og engagerede. Det er en lille pris at betale for en forbunden arbejdsstyrke og sparer faktisk penge til virksomheder på lang sigt.

Teambuilding er noget der styrker samarbejdet på arbejdspladsen

Hvert job kan til tider blive kedeligt og ensformigt. Folk ønsker at arbejde for et selskab, der er sjovt, og det erkender, at medarbejdere er egentlige mennesker, der kan lide at prøve nye ting og bruge tid sammen i stedet for bare at føle sig som tandhjul i virksomhedens maskine.

Teambuilding er en af ​​de mest effektive måder at øge moralen på. Ved at betale en afskediget dag til at prøve en madlavningskurs, gå til frokost eller frivillige som en gruppe? Det er noget, næsten alle medarbejdere kan komme bagud. Det giver folk en mental pause fra arbejde og opbygger forbindelser, så de føler sig mere værdsatte og engagerede på arbejde. Engagerede arbejdere er mere produktive, hvilket øger produktionen og bundlinjen for virksomheden. Faktisk viser undersøgelser, at virksomheder med engagerede medarbejdere tjener så meget som 2,5 gange mere indkomst end konkurrenter med lavt engageret engagement. Forlovelse holder også medarbejderne omkring de engagerede medarbejdere 87% mindre tilbøjelige til at forlade et firma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *