Stålreoler er på mode igen

Stålreoler er på mode igen

Det er den tid på året igen at rense dine gamle filer, gemme de nuværende år, for at gøre plads til næste års filer. Lagring af optegnelser effektivt kan være en udfordring og en rumgrav. Selv om der er flere stilarter af industrielle stålreol, du kan bruge, er bolteløse reol en ideel løsning til alle dine forretningsmæssige opbevaringsbehov. Det giver forskellige fordele i forhold til andre reoler muligheder, som let opsætning og effektiv opbevaring. Spekulerer på, om det er det rigtige valg for dig, godt, overvej disse fordele:

Enkel installation

Nogle typer pallestativer og industristålreol kræver stor indsats og tid til at blive installeret korrekt, og skal installeres af en professionel. Boltes stålreol kræver dog ikke mere end et hegn eller hammer at installere og kan nemt opstilles af enhver, der har en rimelig mængde færdigheder og viden, når det gælder montering af dele sammen.

Alt du skal gøre er at snap nitterne på bjælkerne og derefter på vinkelposterne. Stålreol passer nemt og enkelt ind i bjælkerne, og det handler om det! Du skal dog bemærke, at den tid det tager, afhænger af antallet af reol, du vil installere.

Sæt en stålreol op

Let at flytte og genkonfigurere

Skulle der være behov for at om konfigurere dit layout eller tilføje flere, der giver bøj løse stålreol fleksibiliteten til nemt at om at konfigurere dine stålreol. Det skifter fra hinanden og kan tilsluttes sammen igen, så du kan om konfigurere din opbevaring eller lagerplads når som helst uden at pådrage yderligere omkostninger (medmindre du tilføjer nye, selvfølgelig!). Hvis der er behov for nye stålreol, passer de let ind i de eksisterende. Enkel, er det ikke?

Sikker opbevaring

Når det drejer sig om sikkerhed, er boltefri stålhylde enheder veldesignede og robuste. De er tilgængelige i en bred vifte af styrker, der passer til dine behov. Og det bedste af alle, ingen bolte løsner i løbet af tiden og forårsager ulykker. Disse er specielt designet til at håndtere belastningen af ​​dine optegnelser og filer uden at knuse eller vælte under tryk. Så længe du bruger boltløse stålreol i henhold til sikkerhedsretningslinjerne og inden for vægtspecifikationerne, er det en stor arkivoplagringsløsning.

Der er stålreoler i mange varianter

Har du problemer med at administrere post og fillagring af din virksomhed? Så er bolteløse stålreol vejen at gå, da det giver sikkerhed, bekvemmelighed, effektivitet og anvendelighed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *