Isolering findes i forskellige huse

Isolering findes i forskellige huse

Ca. 25% af husets varmetab går gennem loftet. Isolering af dit loft vil hjælpe med at holde dit hjem behageligt og reducere dine energikostnader. Et korrekt isoleret loft vil også beskytte dit hjem mod fugt, fugt og skimmelvækst. Vi anbefaler cellulose indblæsningsisolering til loftet, fordi det giver et tykt overtræk, der skaber et problemfrit beskyttelseslag til dit loftrum. Dette kan være særligt effektivt til sværere at nå rum. Da celluloseisolering indeholder borsyre, fungerer den også som skadedyrsbekæmpelse. Udvendig vægisolering
Ca. 35% af et hjem varmetab opstår gennem væggene. Dette sker generelt gennem ledning, da husets vægge er i fysisk kontakt med de koldere temperaturer udenfor. Varmen inde i dit hjem er stort set overført ved ledning gennem væggene. For at løse dette problem udnytter vi det, der kaldes “bore- og blæsemetoden” for eksisterende hjemmontering af vægge. Til denne indblæsningsisoleringsproces sætter vi et lille hul i en eksisterende væg, passer en slange ind i det og blæser celluloseisolering ind i rummet bag gipsvæggen. Når arbejdet er færdigt, vil væggene være så isolerede som om processen var færdig før gipsvæggen blev sat på plads.

Se hvad du skal vælge af isolering

Krybekælder

Ca. 15% af husets varmetab går gennem gulvene. Isolering af et krybningsrum kan reducere din energiregning og reducere risikoen for skade på dit hjem. Når du har et åbent gennemløbsområde, vil du sandsynligvis risikere, at fugt og mugg siver ind i dit hjem. Og skadedyrsangreb skyldes ofte ubehandlede revner og huller i din termiske barriere. Fordi gennemsøgningsrum ofte er tæt på fugt, kan vi anbefale en fugtbarriere på jorden for at forhindre fugt i at komme ind i huset. Derefter har vi to forskellige metoder til at isolere – masken og indblæsningsisoleringssystemet eller glasfiberbatt. Eksperterne hos Valley Insulation, LLC vil vurdere og installere den rigtige isoleringsløsning til dit gennemløbsrum. Hvis du leder efter en pålidelig, professionel og venlig isolationsservice, skal du kontakte Valley Insulation, LLC. Vi har ydet fremragende service i mere end 40 år, der betjener kunder i Cincinnati, Lawrenceburg, Harrison, West Chester, Mason, Batavia, Maderia, Hebron, Covington, Independence, Oxford og overalt Ohio, Indiana og Kentucky. For den bedste tilpassede isoleringstjeneste, kontakt os i dag.

Den nemmeste måde at være sikker på, at du får den bedste isolering til din nye konstruktion planlægger det i god tid. Denne blog fra Valley Insulation beskriver nogle af de faktorer, du bør overveje, når du planlægger dit næste byggeprojekt

Hvilke isoleringsmuligheder findes der

Bygning fra Ground Up
Du har nogle flere isoleringsmuligheder, når du starter med nybyggeri, end hvis du forsøger at isolere en eksisterende struktur. Du vil overveje dine muligheder for vægisolering, loftsisolering og kravlepladsisolering. Når du planlægger at bygge ved hjælp af traditionelle byggeprocesser, vil du tænke på, hvor meget isolering der vil være optimal i betragtning af din plads og placering. Undersøg Federal Trade Commission’s specifikationer og standarder for, hvordan isolering skal installeres for at opfylde deres kodekrav i dit område. Find også ud af, hvad R-Value anbefales til din region. Hvis du bygger med ekstra tykke vægge, får du mere plads til vægisolering og øger dermed din potentielle R-værdi.

I de fleste klimaer sparer du penge og energi, når du bygger et nyt hjem eller en tilføjelse, hvis du installerer en kombination af hulrumsisolering og isoleret beklædning. Du kan reducere udvendige væglækager ved at binde leddene på ydre beklædning og tætning og tætning af udvendige vægge. Celluloseisolering kan installeres i niveauer op til R-15 i en 4-tommers væg og op til R-21 i en 6-tommers væg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *