Isolering af huse i Vejle

Isolering af huse i Vejle

Isolering er ethvert materiale, der hovedsagelig bruges til at bremse varme flowet. Det kan være mineral eller organisk, fibrøs, cellulær eller reflekterende (aluminiumsfolie). Det kan være i stiv, semirigid, fleksibel eller løsformet form. Boligisolering er til brug i gamle eller nye boliger, ejerlejligheder, kooperativer, lejligheder, modulhuse eller mobile homes. Det omfatter ikke rørisolering. Det omfatter ikke nogen form for kanalisolering med undtagelse af kanalindpakning.

Q: Hvad er R-værdi?

A: “R-Value” er et andet ord til måling af teknisk isolering vejle. Jo større eller større R-værdien er, desto tykkere er isoleringen. Grundlæggende er isolations-R-værdien en måling af varmebestandighed. Det er den inverse af U-værdien, så jo højere R-værdien er, jo bedre isolerer modstanden overførsel af varme.

Mange faktorer kan påvirke R-værdien af ​​isolering, herunder typen af ​​isolering og isolationens alder. For at bestemme R-værdien af ​​isoleringen i dit hus skal du først afgøre, hvilken type isolering der er til stede, om isolationen er ny og måle dybden af ​​isoleringen i tommer.

Isoleringstip til dit hjem i Vejle for at huske:

På mange forskellige former for gammel isolering har 6 “cellulose en anden R-faktor end 6” glasfiber.

Sp: Hvor meget R-værdi skal jeg have i mit hjem?

A: Dette afhænger af klimaet, hvor du bor. Louisiana er i zone 2, hvor standarder kræver R-13 KF (ydre vægge), R-19 KF (knævægge) og R-30 (loftet).

Find den rigtige isolering i Vejle

A: Batter er store isoleringsruller, som en installatør ruller ud og placerer i vægge og i nogle områder på loftet.

Q: Hvad er Blown-in isolering?

A: Indblæsning er løs glasfiberisolering fra en maskine. Installatører blæser i installationen i loftet og også i vægge.

Sp: Hvordan kan jeg sørge for, at mit hjem bliver energieffektivt?

EN:

1. Har den rigtige R-værdi. Der er fastsat grænser for isolering for forskellige områder af landet. Standarden for Zone 2-områderne (Louisiana) er R-13 KF til udvendige vægge, R-19 KF til knævægge (vægge åbne til loftet) og R-30 blæst ind på loftet.

Sørg for at bruge Polyseal skum rundt om alle elektriske og VVS penetrationer, døre og bundplader.

3. Overvej at opgradere dine 2X4 ydre vægge til R-15 KF. Hvis en 2X6 udvendig væg anvendes i dit hjem, kan du vælge R-19 eller R-21 KF.

4. Du kan også opgradere din loft fra R-30 til R-38 for større komfort.

Q: Hvad er forskellene (fordele og ulemper) mellem glasfiber og celluloseisolering?

A: Der er tre vigtige forskelle mellem glasfiber og cellulose:

1. Brandsikkerhed – Fiberglas er hovedsageligt fremstillet af uorganiske materialer og er derfor naturligt ubrændbart og har en lav flammespredningsgrad. Det vil opretholde sin brandmodstand over hele levetiden. På den anden side består cellulose af avis, som er organisk og naturligt brandfarlig. Derfor består ca. 20% af det færdige celluloseprodukt af brandhæmmende kemikalier (80% avis / 20% brandhæmmende kemikalier). Disse brandhæmmende kemikalier må ikke anvendes konsekvent og kan forringes over tid. Smoldering og genoptagelse af brande er blevet rapporteret med dette produkt.

Fugt er svær at komme af med for isolering

2. Fugtabsorption – glasfiber er installeret tørt og absorberer eller holder ikke fugt. Cellulose installeres ofte fugtigt og skal tørre helt efter installationen. Selv efter tørring kan cellulose absorbere fugt, som kan sænke produktets R-værdi og kan fremme svampevækst.

3. Afregning – Fiberglas har næsten ingen afregning (1-3%). Derfor er R-værdien stabil over tid. Cellulose kan slå sig ned eller krympe, hvilket får R-værdien til at forringes over tid. Medmindre 20% eller mere ekstra tykkelse er installeret, kan du ikke være sikker på at opnå den ønskede R-værdi.

Q: Hvorfor isolere med polyurethanskum?

A: Med skumisolering styrer du luftinfiltreringen og reducerer indgangen af ​​støv, pollen, skimmel og mugg. Ved at styre luftinfiltrationen styrer du dine energiregninger. Også under installationen binder skummet tæt på indramningen og tilføjer styrke til opbygningen af ​​dit hjem.

Skummet vil ikke afregne med tiden som nogle af de andre produkter gør. Det vil forblive de samme år ned ad vejen. Skum minimerer også lyde og fungerer som lydbarriere.

Q: Hvordan adskiller R-faktoren sig i skummet og i traditionel isolering?

A: “R” refererer til modstand mod varmestrømning. Men varmeflow modstand i kun en del af formlen for effektiv isolering. R-ventil måler ikke mængden af ​​luftinfiltration eller fugt, der trænger gennem en isoleret væg. Med andre ord er målingen ikke faktor i virkelige vejrforhold. Den eneste måde at fjerne luftinfiltration og fugt på er at forsegle bygningen tæt og bruge mekanisk ventilationsudstyr til at regulere fugt og balancere lufttryk. Så hør hvordan vi kan hjælpe med at få isoleret dit hjem i vejle

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *