Hvorfor er ikea gardiner smarte

Hvorfor er ikea gardiner smarte

Kvartal gardin og paneler gardin suspension system er blevet tilbagekaldt af IKEA. Det er blevet erstattet af Vidga gardin hængende system. Systemets dele er ikke udskiftelige, og IKEA lagre ikke udskiftninger til Kvartal-systemet. Der er dog en IKEA-reservedelsleverandør, som har fælles på lager og kan gøre andre ved 3D-udskrivning. Andre kilder omfatter eBay og andre videresalgswebsteder.

IKEA Curtain Rod Review af Kvartal System

IKEA Kvartal er et overkommeligt jernbane- eller sporridningssystem. Kvartal-gardinsystemet har en glideskinne, som enten kan monteres på loftet eller væggen. Det kan også dreje hjørner. Det bedste af alt kostede det meget mindre end designer gardinstangsystemer.

Dette system blev brugt i en stueombygning af en familie, der har mange IKEA-møbler og er bekendt med at montere og installere IKEA-emner. Erfaringen med Kvartal var ikke positiv. Her er et overblik over installationsprocessen.

Det første trin i installationsprocessen er at installere Kvartal-vægbeslagene. Disse var billige på $ 2,50 hver. IKEAs instruktionsinstallationsvideo gør det til at se ud så nemt. Arbejdet på ujævn, stærkt teksturerede gipsvægge bygget i 1925 var der ingen problemer med at skrue ind og udjævne parenteserne. Problemet kom i at forsøge at fastgøre skinnerne til parenteserne. Kvartal single track skinner var $ 5,99 hver og fem var nødvendige til installationen. Disse tog meget arbejde.

Gardiner i system er smarte især dem hos Randers

Hvis du installerer en 55-tommers skinne mellem to beslag, har du muligvis ingen problemer med dette system. Imidlertid forsøgte at balancere og skrue flere skinner på plads på flere parenteser tog timer og flere personer. Skruerne til fastgørelse af skinnerne på beslagene ligger oven på beslaget og er super små, så hvis du monterer beslagene tæt på loftet og derefter forsøger at skrue skinnerne på, skal du få en prøvelse for dine hænder. Du kan bare ikke se, hvad du laver over hovedet, på hovedet. Der er stadig flere af disse små skruer tabt for evigt i dybden af ​​et polstreret tæppe.

En anden fejl er at sætte de to skinner sammen resulterer i en frygtelig ujævn tur for gardinerne. I virkeligheden glider de slet ikke igennem forbindelsen. Aluminiumskinnen bøjer let, så en fil blev brugt til at glatte forbindelsen og nu glider gardinerne helt fint. Disse skinner er dog så spinkle og af et så blødt metal kan de ikke vare på lang sigt.

Kvartal hjørnestykket fungerede fint, efter arkivering det. Det kostede $ 4,99. Kvartal svævefly og hætte sæt var $ 2,00 hver og fire sæt blev brugt. Men disse små plastikkroge havde svært ved at holde IKEAs Ritva gardiner. Disse Gardiner Randers er fin kvalitet og de er ret tunge. Plus, svævefly og kroge er så spinkle og billigt lavet, de er usandsynligt at vare længe. Nogle gange billigere er ikke bedre.

Gardiner er smartere når de fungerer sammen

Bundlinjen på IKEA Kvartal System

IKEA havde nogle problemer til at arbejde med dette gardinstangssystem, men produktet var i IKEAs opgørelse i et stykke tid uden nogen forbedringer fra IKEA. Mange købere rapporterede lignende problemer med dette system. Det er siden blevet afbrudt.

Hvis du planlægger at bruge dette spor system, er du i for en ujævn tur. Hvis du installerer det på egen hånd, skal du blive oplevet i DIY-området eller få fat i nogen til at hjælpe dig som er. Det kan være nødvendigt at foretage nogle ændringer af systemet for at få det til at fungere godt. Det vil være svært at få reservedele, da IKEA ikke længere støtter systemet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *