Gardinbussen er det bedste sted at vælge dine gardiner

Gardinbussen er det bedste sted at vælge dine gardiner

At bruge gardiner, eller ej? Det vil altid være spørgsmålet? Med det rigtige stof eller tekstur har de beføjelse til helt at skifte et rums æstetik. Hvis du stadig er ubeslutsom på tilbehør til værelset, så tag et kig på disse tips og tricks, der sætter stoffet i god brug. Genopliv din stue med disse 5 tips om hvordan du vælger gardiner til din stue.

Funktionalitet kommer først

Ligesom de fleste ting i livet – at designe moderne gardiner drejer sig om valg – og identificere hvad du vil have fra din stue, er det bedste sted at starte! Vil du have dine gardiner eller gardiner for at gøre denne plads mere privat? Ser vinduet mod øst eller vest, hvor du skal blokere lys udefra på bestemte tidspunkter af dagen? Eller håbede du, at det naturlige lys ville skinne gennem dine brugerdefinerede vinduesbehandlinger hele dagen lang? Kan du lide at ændre din indretning i det tidlige forår eller midt på efteråret? Eller leder du efter bedre isolering om vinteren? Som du kan se deres et par valg at overveje, så anbefaler vi at lave en hurtig liste over funktionalitet, som du gerne vil have fra dine nye moderne gardiner.

Valg af farve til dine gardiner

Så har du fat i hvad du har brug for fra dine gardiner! Nu skal vi overveje, hvordan du vælger farver fra gardiner eller få dem brugerdefinerede hos gardinbussen. Når du vælger en gardinfarve, skal du tænke over, om du vil have gardinerne til at blande ind i indretningen eller være et fokuspunkt for rummet. Hvis du vælger at få dem til at spille en mere dæmpet rolle, skal du os hos gardinbussen, vi hjælper di med at vælge nogle der ligner vægens farve eller trim farve på rummet. I modsætning hertil, hvis du vil have dine brugerdefinerede gardiner til at lave en erklæring, så vælger du en fed farve bliver dit go-to. Bare et ord af forsigtighed, lysere farvedraperier vil belyse mere med naturligt lys og føle sig blødt. Til sammenligning vises mørkere toner tungt, jordforbundet og kan dominere rummet. Sammenfattende skal du vælge en farve, du elsker, afspejler pladsens karakter, da dine brugerdefinerede gardiner vil spille en central rolle i den samlede æstetik i din stue.

Hvis du sidder fast, så spørg os til råds gardinbussen så du får den rigtige vejledning til dit familieværelse, kan du aldrig gå galt med en neutral skygge i en klassisk, funktionel stil som firkantede gardiner eller rippelfold. Optic White, Oyster, Grays og naturlige nuancer virker fabelagtige med forskellige møbelfarver, og er nemme at anvende til andre stilarter, når din smag modnes.

Gardinbussen har den rigtige ekspertise til rådighed

lag er altid et valg Mens lag opdeling ikke er obligatorisk, så kan du give dit rum flere dimensioner og sætte din personlige stil foran og midt. Den bedste del om er dog, at det kan gøres i etaper for at hjælpe dig med at holde sig inden for dit nuværende udsmykningsbudget. Et par lag muligheder, der ikke går ud af stil er: Linen Sheer Gardiner. Vi elsker belgisk sheer linned som en måde at tilføje en lille mængde af privatlivets fred samtidig med en variation af dimension og dybde til din stue. Du kan også virkelig blødgøre op og filtrere direkte eftermiddagssol, hvis vinduet vender mod vest. Linen romerske nuancer. Brug af romerske nuancer som basislag vil tilføje tilbyde mere privatliv og lys kontrol end linned rene gardiner, og tjene som bedre mulighed for at holde ud af kulden. Hvis dette er i overensstemmelse med dine æstetik og prioriteter, skal du kontrollere, at du har en efterligning, som tilføjer både et privatliv og en blackout liner – der beviser solblock, lyd og energiisolering.

Tilføj beskyttelse af personlige oplysninger med den rigtige foring I stuen eller i et hvilket som helst andet rum, hvor naboer kan have udsigt, kan tilføjelsen af ​​personlige oplysninger være til din mening og er en vigtig opgave for gardiner og draperier. Når det kommer til foring, Alva, har tre typer: uklart, beskyttelse af personlige oplysninger og blackout. Unlined vil kun vise ansigtet stof. Privatlivets fred vil have forbedret lysstyring og forbedret privatliv. Endelig vil vores blackout-foring helt udbrede 99% af lyset for fuldstændig beskyttelse af personlige oplysninger. Det er værd at bemærke, blackoutforingen vil tilføje mere vægt til dit draperi. Den bedste del om vores blackout nuancer er imidlertid, at du kan opnå blackout funktionalitet uden at kræve mørke nuancer. Fortsæt! Design tilpassede gardiner til din stue online. Så, du har fundamentet ned. Usikker på hvilken størrelse gardiner du skal købe? Følg vores enkle måleværktøj, som nemt kan gå dig igennem at vælge det perfekte størrelsesgardinpanel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *