Fordelene ved et job som SEO skribent

Fordelene ved et job som SEO skribent

Hvad er seo egentlig? Dette er et spørgsmål, som man som seo-skribent tit vil opleve at blive stillet af verden omkring sig. Det er nemlig ikke en ting, som ret mange mennesker uden for systemet har hørt om før. Men det er egentlig ganske simpelt. Seo-artikler er artikler, som fungerer lidt som digital pr for det gældende firma. Ikke på den måde at det er reklame som folk skal læse, men fordi der hjælper hjemmesider til at komme højere op i rækken af forslag hos søgemaskiner som for eksempel google.

At være skribent for et seo-firma involverer tit også en række andre relaterede tekstskrivningsopgaver. For eksempel vil man ofte opleve at skulle skrive indhold på specifikke hjemmesider. Så kan man komme til at skrive information om firmaet, beskrive deres produkter eller lignende. Nogle steder arbejder man også med specialdesignede tekster til blogs. Der er altså tale om varierede arbejdsopgaver for skribenten, som beskæftiger sig med seo. Men hvorfor er jobbet så spændende? Det er der mange gode grunde til, og nedenfor i denne artikel finder du listet nogle af de mest dominerende af slagsen. Bliv SEO skribent hos https://www.eyeads.dk/seo/.

Du lærer meget nyt som seo-skribent

Som allerede nævnt får man som forfatter til seo artikler en utrolig varieret arbejdsgang. Dette skyldes, at seo-firmaer meget sjældent henvender sig til en bestemt type af firmaer, men derimod skriver for hvem end der måtte melde sig på banen med ønsket om ekstra hjælp til flere kliks på deres webdomæne. Dette forpligter selvfølgelig som skribent løn, for ender man med en artikel om et emne, som man ved meget lidt om, så er man nødt til at foretage lidt research. Men det er også dette, som gør det sjovt, for man ender ofte med at få en masse ny viden om en masse spændende nye ting.

På den måde giver jobbet med seo også en indsigt i rigtig mange omstændigheder omkring mange brancher. Flyttemænd, VVS, bedemænd – listen er lang, men fælles for dem alle er, at de har hjemmesider, som har brug for branding. Det er både underholdende og oplysende at skulle skrive så mange artikler om så vidt forskellige ting, og det resulterer i, at man ofte kan sidde ved middagsbordet og gøre sig klog på en masse, som venner og familie ikke ved noget om. Og det er jo altid ganske sjovt.

Mulighed for fleksible arbejdstider

Arbejdsgangen er selvfølgelige enormt forskellig fra firma til firma. Men for rigtig mange producenter af seo gælder det, at deres skribenter arbejder på deltid og arbejder inden for fleksible skemaer. Man ved jo som udbyder aldrig præcist hvor mange bestillinger man får om ugen, og dette reflekterer sig i, at man som seo-skribent ofte kan have stor indflydelse på sine arbejdstider og sin arbejdsbyrde. Dette betyder, at denne form for skribentarbejde er rigtig god for eksempelvis studerende eller som et lille supplement til ens faste månedlige løn. Er man typen som får kriller ved tanken om et klassisk 8-15 job, kunne dette også være en god løsning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *