Flyrejser er værd at tjekke forskellige steder

Flyrejser er værd at tjekke forskellige steder

Du skal søge på flere websteder, som du kan, for at sikre, at du ikke efterlader nogen sten uforandret. Mange søgesider noterer ikke budgetbureauer, fordi disse flyselskaber ikke ønsker at betale en bestillingskommission, mens andre ikke angiver reservationswebsteder, der ikke er på engelsk! Så fodrer nogle kun priser direkte fra flyselskaber.

Du kommer ikke til at finde Air Asia, Ryanair eller de fleste andre lavprisflyselskaber på store websteder som kajak, Expedia eller Orbitz. Amerikanske bookingsider har også tendens til ikke at have de uklare udenlandske flyselskaber, som du ser på internationale websteder som Skyscanner eller Momondo.

Kort sagt, ikke alle flysøgning websteder er skabt lige, og alle har deres fordele og ulemper.

Der er ingen perfekt flyselskabssøgemaskine. Selv de bedste har deres fejl. Når det er sagt, jeg har et par favoritter, jeg begynder altid med det bedste, de plejer at være konsekvent de bedste hjemmesider for at finde et billigt fly:

Momondo – Dette er min favorit hjemmeside. De søger de fleste flyselskaber og hjemmesider i verden og kommer tilbage med billigere regler ved flyrejser 92% af tiden.

Google Fly – Great søgemaskine, som giver dig mulighed for at se priser for flere destinationer.

Skyscanner – Det næstbedste reservationssted derude, der søger lige så mange steder som Momondo. De har en god brugergrænseflade (og en god app til mobil)

Flyrejser er værd at finde på nettet

Normalt starter jeg alle mine søgninger med Momondo, fordi det søger alle store og budgetflyselskaber, ikke-engelske websteder, engelske hjemmesider og alt derimellem. Jeg har brugt dem siden 2008, og de har alle de websteder, de linker til, da de har strenge kriterier for, hvem de opererer med. Momondo er et af de mest omfattende rejsebureauer derude, de har den laveste pris 99% af tiden, og det er søgemaskinen alle de andre rejseeksperter, jeg ved også.

Så mens de andre er gode og ikke bør ignoreres, skal Momondo være dit udgangspunkt!

Hvis du er studerende (eller under 26), er der mange, mange rabatter til rådighed for dig. Du kan normalt finde priser 20-30% af standardprisen. Rejsebureauer som STA Travel eller Flight Center kan hjælpe dig med at finde en billig billet. Glem ikke dem!

8. Bland og Match Airlines

Booking forskellige flyrejser giver dig mulighed for at blande og matche billetter for at få den bedste flyaftale muligt. På denne måde kan du arbejde de bedste tilbud. Du vil flyve separate billetter, men det virker. De fleste af de tid, der booker websites, bruger det samme flyselskab til din billet. For eksempel er her en billet jeg prissat på Expedia fra Vancouver til Berlin:

Flyrejser er noget som man kan finde mange steder

Mens du booker Air Canada, på et af benene flyver du deres partnerflyselskab, Swiss Air.

Du sidder fast med prisen Air Canada-gebyrer.

Men ved at blande og matche flyrejser på forskellige ben på turen, kan du spare penge ved altid at gå med det billige flyselskab – og sørg for at flyvetipsene er lineært! Mine yndlingsressourcer til at gøre dette er

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *