Du kan kontakte din lokale bedemand i Kolding for hjælp

Du kan kontakte din lokale bedemand i Kolding for hjælp

deres følelser. Jeg arbejder for tiden på min kandidatgrad i asiatologi – den videnskabelige undersøgelse af død, døende, sorg og sorg – for at lære mere om, hvordan folk sørger, men uanset hvor meget du studerer, kan du aldrig være helt forberedt på, hvem der går at gå i døren. Hver familie er anderledes, og alle beskæftiger sig med deres sorg anderledes. Ved en lejlighed havde jeg en person, der talte til mig om at ville afslutte sit eget liv efter tabet af hendes barn. Jeg lyttede til hende, validerede hendes følelser og sørgede for hende, at disse følelser var normale, mens hun også tilføjede, at slutningen af ​​hendes liv ikke var noget, hun skulle gøre i dag. Folk vil sige rare, sårbare ting for dig, og det bedste er at lade dem vide, at det, de føler, er normalt, fordi der ikke er nogen måde, du skal sørge for. Nogle gange henviser jeg folk til sorgstøttegrupper. Jeg tror, ​​at mange mennesker føler at de er de eneste, der går gennem deres situation, og i virkeligheden er de ikke det virker bare sådan, fordi ingen vil tale om den uro, der sker, når et familiemedlem dør. den lokale bedemand kolding i Kolding er din hjælpende hånd igennem en svær tid.

Bedemand er noget en hver by har

8. Nogle gange vil folk tage deres frustration ud på dig. For nogle mennesker betyder sorg at blive sur på alt. Vi har familier, der er gale for hvor længe noget tager, de er gale at det koster penge at dø, de er sur på deres familie, de er gale at deres elskede er døde. Vi forsøger at være så forstående og nådige som muligt, men når folk kommer i vores ansigt, minder vi dem omhyggeligt på, at vi gør det bedste, vi kan for at hjælpe dem.

9. At finde en stikkontakt til dine følelser er afgørende. Det er vigtigt at finde en måde at slappe af i slutningen af ​​dagen. For mig er det motion. Jeg har arbejdet konsekvent i 11 år og gør alt fra styrketræning i gymnastiksale til fjernelse af løb og maraton. Hvis jeg bringer job frustrationer hjem, tager jeg dem ud på barbell. Jeg har ramt et par personoplysninger på den måde! Jeg kan også lide at lytte til popmusik på arbejde, mens jeg balsamerer eller laver papirarbejde, og jeg har venner, som altid kan få mig til at grine i slutningen af ​​en vanskelig dag.

penge, når folk er i så meget smerte. Det tog lidt tid for mig at sætte pris på, hvor meget arbejde der går i operationen, og det er meget stressende arbejde. Når jeg kom til denne erkendelse, blev det lidt lettere for mig at komme ned til bundlinjen og spørge: “Og hvordan skal du betale?”

Hvad skal en bedemand kunne?

11. At være omkring døde mennesker vil hele tiden forandre den måde, du føler om døden. Nogle begravelsesdirektører siger, at jobbet normaliserer døden for dem. Jeg er stadig en af ​​de mennesker, der hellere vil leve for evigt. Jeg ønsker ikke at dø i en bilulykke, fordi jeg har set folk der døde i bilulykker, og jeg vil ikke have, at det skal være mig. Hvis det er en isagtig dag, og vi kører ud, er jeg en forfærdelig person at køre med, for jeg er altid som: “Du ved, hvor mange mennesker dør af bilulykker på isfulde veje?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *