Der er forskel på hvilket hundemad din hund skal have

Der er forskel på hvilket hundemad din hund skal have

Alt efter alder på hunden, så er der stor forskel på hvilket foder den skal have. Hvis man har en lille hundehvalp, så er det vigtigt at fodre den med hvalpefoder, da dette foder indeholder mange flere næringsstoffer og meget mere energi, denne energi skal hvalpen bruge til at vokse med. Hvalpe vokser hurtigt, og det kræver meget energi at vokse, derfor sover og spiser en hvalp meget. Man skal ikke give sin hundehvalp voksenhundefoder, da der ikke er nok energi i dette i forhold til hvor meget den skal bruge.

Hvis man har en voksen hund, skal man til gengæld sørger for at give den voksen hundefoder, da den ellers vil blive overvægtig af det foder som man giver til hvalpe. Der er forskel på hvilket foder man skal købe til sin hund, det kommer an på størrelse og aktivitetsniveau. Hvis man har en meget aktiv hund skal man også finde noget foder der passer til denne livsstil, nøjagtigt som mennesker også bør tilpasse deres madvaner efter hvor meget motion de dyrker.

Hunde skal have hundemad

Der er nogle der tror at de bare kan fodre deres hund med den mad som menneskerne spiser, men dette er ikke særlig tit en god ide. Hunde skal have hundemad som er lavet til deres maver. Der er flere ting som vi mennesker spiser, som hunde ikke har godt af. Eksempelvis er der nogle der mener at hunde ikke kan tåle kartofler og chokolade og meget mere. Hunde bliver ofte tykke hvis de spiser menneskemad, og det er meget nemmere at passe deres vægt hvis man fodrer dem med Hundemad.

Man kan dog sagtens blande lidt forskellige ned i hundemaden, så hunden ikke skal spise det samme mad hver dag i flere år. Hunde kan godt lide når deres mad smager af lidt forskelligt, på samme måder som vi mennesker også gerne vil have lidt forskelligt mad. Hvis ma vælger at blande lidt forskelligt mad sammen med hundemaden, skal man dog sørge for at sætte sig ind i hvad man helst ikke skal give til hunde.

Der er forskel på kvaliteten af hundemad

Det er altid en god ide at undersøge hvilket mad der har den bedste kvalitet. Hunden en menneskets bedste ven og den fortjener selvfølgelig også at få et godt måltid hver eneste dag. Der er lavet forskellige tests af hundemad, og der er bare stor forskel på kvaliteten af maden. Det er vigtigt at man bruger penge på noget hundemad som er i en god kvalitet, dette er både bedre for hundens helbred, dens humør og hvor meget den spiser. Hvis det er noget godt og næringsrigt mad man serverer for hunden, så sikrer man sig også at den får de bedste vilkår for en god energi og en sund krop. Derudover så spiser hunden bare ikke helt så meget hvis den får noget godt kvalitets foder, og derfor behøver det ikke nødvendigvis at være dyrere i længden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *