De fedeste karnevals rundt om i verden

De fedeste karnevals rundt om i verden

Lys belysning, parader og hedonistiske ritualer, der vender hverdagens normer på hovedet … karneval sæsonen nærmer sig hurtigt.

Karnevaler er blevet betragtet som en rite for passage fra mørke til lys, vinter til sommer samt en fest for frugtbarhed. De har ædelt sig i folklore i århundreder nu. Og mens karnevalernes oprindelse kan være en diskuterbar affære, er deres evne til at skabe dårlige uforglemmelige oplevelser for alle ikke.

Don det quirky karneval outfit, sig ja og lad dig selv feste på gaderne for et par dage med glæde – her er de bedste karnevaler i verden.

Mardi Gras, eller Fat Tuesday, har sine rødder i europæiske traditioner fra det 17. og 18. århundrede inden for Bourbon House (et kongeligt dynasti). Selvom det er lang tid siden, hvor Mardi Gras plejede at være en fest for de privilegerede få – i dag er det en tilgængelig jamboree, der ruller i gamle og unge på gaderne i stort antal. Mere af det samme kan forventes i 2018, da det fejrer sin 300-års fødselsdag.

Kostume-klogt, alting og alt går – så lad ikke være med at dyrke dit mest uklare klæde. Medbring en pose til at holde alle motley såsom perler og kopper, der vil blive kastet din vej af de passerende flyver (flot dekoreret platforme).

Syd amerikanske karneval er de bedste

En gylden oldie på scenen siges at være Carnival of Venice siges at have rødder i en fest ved Venedigs Republik, der minder om sin sejr over patriarken Aquileia i 1162. Festlighederne har udviklet sig meget siden da, selvom maskerende traditioner er stadig en central komponent, hvoraf mange er blevet synonyme med karneval symboler verden over.

Det siges, at porcelænsmaskerne først blev slidt som en oprør mod klassen hierarki så langt tilbage som det 13. århundrede.

Vælg mellem maskevarianter som Bauta, Colombina og Medico della Peste og gå ud på gaderne og kanalerne for en unik oplevelse i Venedig.

Selvom Tenerife er vært for utallige fiestas hvert år, kommer ingen af ​​dem tæt på at efterligne deres karneval. Karnevalet af Santa Cruz de Tenerife er blevet betragtet som det næststørste karneval efter Rio’s begivenhed, og har nu sprunget hovedstaden på De Kanariske Øer i farver af farver i århundreder.

15 dage med levende ekstravagance gør byen til en stor farverig fest, som en gala for at vælge karneval dronningen, satiriske salmer og uovertruffen boheme dominerer sagen.

Hvilket karneval skal du tage til bagefter

Mens du er i Tenerife, vip vores guide til Tenerifes seværdigheder, mad og kultur.

Mens Kölns karneval sæson (kærligt betegnet den femte sæson) begyndte officielt den 11. november 2017 kl. 11.11, kommer hovedbegivenheden sammen i februar hvert år. Kick off din Köln karneval fredag ​​den 8. februar 2018 med Kvindens Carnival Day, en tid hvor byens kvinder bærer fancy kjole på vej til arbejde, efterfulgt af maskerede bolde og fester om natten.

Karnevalet har mere fanfare og glæde som weekenden sparker ind og når sit højdepunkt, da parade på Rose Monday (også kendt som Shrove Monday) kommer til byen. Denne storslåede march gennem Südstadt (den sydlige del af Köln) har en række fladt udsmykkede flådder, hvorfra ting som chokoladekasser, slik og andre sager er smidt ind i de glædelige masser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *