Anlægsgartner kan ordne din have meget let

Anlægsgartner kan ordne din have meget let

Havearbejde har længe været en britisk tidligere tid. Populariteten af tv-programmer, såsom Ground Force (for dem der husker herredømmet i dette show) og, er et testamente til vores anlægs arv.

Med stigningen i talent shows og mindre berømtheder, begyndte vi at glemme vores kærlighed til anlægsgartner. Men der har været en stigning i interesse og et ønske om at vende tilbage til vores haver igen de senere år. Uanset størrelsen på kan det være en skræmmende opgave for en nybegynder på grund af engagement og tid. Men med en smule planlægning, tålmodighed og denne grundlæggende anlægsgartner guide til begynder, vil du kunne nyde en blomstrende have, som du selv har skabt.

Det første skridt i at starte din rejse til havearbejde godhed er at vælge hvilken type have du ønsker. Vil det være et smukt hav af farverige blomster, en herlig urtegård for den spirende kok, en nærende grøntsagshave eller en blanding af alt? Ligegyldigt hvad du vælger, er et godt anlægsgartnertip til begyndere at starte småt og langsomt skabe din have oase.

Når du har en plan, skal du bruge nogle grundlæggende anlægsgartnerværktøjer, medmindre du har til hensigt at grave med dine hænder. Heldigvis kræver anlægsgartner danlæg kun en håndfuld værktøjer.

Anlægsgartner er nogen der kan hjælpe dig med din have

Et vigtigt redskab til enhver anlægsgartner er et par beskæresaks. Du vil bruge disse til at skære planter og buske, samt bevare deres helbred ved at afskære døde blomst hoveder og grene. Et andet nyttigt værktøj til at eje, især hvis du har større planter, er et par roser. Med deres lange håndtag og store knive vil du lave kort arbejde med større, veletablerede planter.

Værktøjer til grave og rivning. For at starte plantning skal du have en række værktøjer til at grave og forberede jorden. For dette skal du have mindst en spade, en river og en havegaffel. Spade og river vil blive brugt til at grave hullerne til dine planter, mens haven gaffel er utroligt nyttig til at bryde op store klumper af jord eller for at fjerne rødderne af gamle planter og ukrudt. Du vil også have brug for en eller to river – en med metalben og en anden med blødere plastikspidser. Metalriver er gode til udjævning af jorden og fjernelse af sten i plantesenge. Plasticriver er bedre egnet til grundlæggende haven vedligeholdelse, såsom at rydde din græsplæne.

Værktøj til vanding. Selv om Det Forenede Kongerige er et retligt sted, skal du stadig vandre dine planter. De bedste værktøjer til dette job er en have slange og en vandkande. Have slanger er perfekte til store opgaver, såsom vanding af træer og etablerede planter, men højtrykket er ikke egnet til mindre planter og frøplanter. For disse mere delikate planter foretrækkes en vandkande med en rosenvedhæng. Dine unge planter vil takke for den blide besprøjtning.

Find den bedste anlægsgartner til din have

Værktøj til ukrudt. Da du lægger meget vægt på at skabe din have, er det sidste, du vil have, at tillade ukrudt at få fodfæste. For at tackle ukrudtets trussel skal du have et gaffeltræ og en anlægsgartner kniv. Disse to værktøjer giver dig mulighed for at opdrætte alle invaderende planter med lethed.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *